Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

WHO zabrinut: Zabilježen rekordan broj novooboljelih. Švedska daleko od kolektivnog imuniteta

Svjetska zdravstvena organizacija izrazila je zabrinutost zbog rekordnih 106.000 slučajeva zaraze koronavirusom u danu

Komentari 9

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
18:33 20.05.2020.

Majmuni tako i tako misle da je korona prehlada od koje se ne umire i da je za sve kriv Bill Gates, 5G i ostala ekipa, dakle ovo ništa ne dokazuje.

VL
Avatar morski
morski
21:43 20.05.2020.

WHO je odpočetka kriv za cijeli ovaj cirkus !!!

VL
DU
Deleted user
21:38 20.05.2020.

Naravno da je WHO zabrinut, pa moraju malo pumpati paniku, dugo nisu. Svi u tim organizacijama su stari prdonje koje je strah za svoje uhljebljeno mjesto i svoju budućnost. Da je neki mladi čovjek tamo šef, drugačije bi se gledalo na sve. Isto je s vladama, saborima, crkvama, ma imenujte bilo koju organizaciju, svugdje većinom stari ljudi šefovi. I normalno da su svi u strahu, jer se boje da će završit u karanteni i da će svijet moći živjeti i bez njih.

VL
A0
.anticenzura.06
22:17 20.05.2020.

A ove sto teroriziraju majmune, moze biti sram i stid, smece jedo poremeceno. Jadne zivotinjice ni krive ni duzne trpe nacisticki teror vakcinasa. A sto reci o misicima, genocid koji vrse nad njima, zlotvori.

VL
A0
.anticenzura.06
22:06 20.05.2020.

Kada se otvaraju Italija i Bosna, svi se brze bolje zatvaraju. To ti je isto kao da se otvoris Aziji i Africi zajedno, kada te oni zaskoce sa migrantima, sa kontinenata od 6 miliardi dusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.