Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Postignut dogovor o zahtjevima radnika Salonita

Pismene zaključke ministarstvo će tijekom dana uputiti na adresu sindikata te ukoliko se oni s njima slože premijerka Kosor uputit će pismo radnicima Salonita - rekao je savjetnik ministra gospodarstva Tomislav Mazal.

Komentari 2

ŠK
školarka
15:33 21.09.2009.

opet je vlada i njeni kriminalci obećali radnicima med i mlijeko sa figom u đepu a što je naj žalosnije što raja svaki put pop--- sve u šesnaest i sv aki put se vlada i njeni lopovi opravdavaju da oni to nikada nisu izjavili i da oni to ne mogu riješiti a za bosanske hrvate imaju love i vremena sve u šesnajst a za svoj narod koji ih hrane nemaju ni malo vremena i razumijevanja

VL
PO
power123
18:32 21.09.2009.

\"Ovog trenutka prekidamo štrajk glađu jer smo dobili jamstvo premijerke Kosor da će naši zahtjevi biti ispunjeni. Mi smo zadovoljni takvim raspletom. Ovo je trenutak kada smo obranili naše dostojanstvo koje je bilo ugroženo\", rekao je povjerenik Hrvatske udruge sindikata (HUS), jedan od štrajkaša glađu, Marko Mikačić držeći u ruci tekst poruke s potpisom premijerke Kosor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.