Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će u vladi
Povratak na članak

Postignut dogovor: Milanović i Plenković se složili oko održavanja sjednice VNS-a

Andrej Plenković je u petak rekao kako ne pristaje da se sjednica VNS-a održi u Uredu predsjednika Republike Hrvatske zato što "smatra da je red“ da on bude domaćin

Komentari 11

PA
Palms
18:57 21.11.2020.

Tri put hura za Andreja i Zorana

VL
HE
Hejterkojimrzisve
19:19 21.11.2020.

Plenkovic je netransparentan, skriva probleme pod tepih, laze, iskoristava sve oko sebe za svoj interes i interes zlocinacke organizacije ... stat cu ovdje. Plenkovic je katastrofa!

VL
KO
Kološanin
20:12 21.11.2020.

Nakon VNS-a kreće druga sezona sapunice Markov trg - Pantovčak.

VL
WA
walker
20:56 21.11.2020.

Jednom su obećali sve zdravoljupce, drugome sve zumiće pa su se, eto, primirili. Što se nisu prije toga sjetili...

VL
OK
OKTOPOD
21:13 21.11.2020.

Neka se ta famozna sjednica konačno dogodi. Oprostite, molim Vas obojicu: bilo bi pametno da ne govorite , niti riječi , o sebi osobno, a niti o svojim funkcijama. Govorite o nama, javnom mnijenju: što ćete u budućnosti učinite zaza nas-- za narod?Hvala! fr.PS: nemojte nas opterećivati problemima , špijunažom , tko koga uhodi i zašto. Jer ova država stenje pod teretom raznih problema: neimaštinom , boleštinama, nezaposlenošču, iseljavanjem, neslobodama raznih tipova-- cenzurama , općom i osobnom. ....itd.fr.

VL
AB
abendblatt
14:39 22.11.2020.

Zokiju nije bila uopce vazna sjednica VNS, nakoju se pozivao po „zakonu“, nego mjesto gdje ce se odrzati, a sad kod otvorenih prozora, nece Zoki prihvatiti., nije po zakonu.

VL
GO
gogs
21:43 21.11.2020.

kak ga je podbo da dugo nije vidio banske dvore iznutra.očekujem još zanimljivih nastavaka ove sapunice.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:58 21.11.2020.

Postignut dogovor: Milanović i Plenković se složili oko održavanja sjednice balkanske sirotinje, Parade ponosa hrvatske ljubavi i prosvjed u potporu hrvatskim kopacima po kontejnerima uz žilet žicu nedostizne i neprelazne Schengenske granice za odabrane, najbolje i najprimjerenije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.