Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavila ga starica

Pošteni vozač autobusa vratio torbu sa 390 tisuća eura

euri
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.12.2012.
u 10:55

Vozač autobusa u Beču, provjeravajući vozilo, pronašao je torbu u kojoj je bilo 390 tisuća eura koje je ostavila jedna starija putnica

Vozač autobusa u Beču, provjeravajući vozilo, pronašao je torbu u kojoj je bilo 390 tisuća eura koje je ostavila jedna starija putnica. Pošteni vozač ni u jednom trenutku nije pomislio zadržati novac nego ga je predao policiji koja je pronašla stariju vlasnicu torbe i novca.

Nadređeni nisu nagradili vozača zbog njegova poštenja, a do prošlog tjedna nije ga kontaktirala niti vlasnica pa ni od nje nije dobio dar, iako joj je vratio pravo malo bogatstvo.

Mislio je da je riječ o lijekovima

Incident se dogodio prošlog mjeseca, a o njemu je ovih dana pisalo nekoliko austrijskih tabloida. Još nije jasno zašto je žena nosila toliko novca u torbi.

Vozač je ispričao da je kod kontrole na zadnjem stajalištu primijetio torbu na sjedištu iz njegovog. – Prvo sam mislio da je riječ o lijekovima ili nekim drugim predmetima, no potom sam uočio a su to svežnjevi sa po 500 eura – kazao je vozač.

 

Ključne riječi

Komentara 6

AA
aabbcc
11:15 07.12.2012.

. je torbu u kojoj je bilo 390 tisuća eura koje je ostavila jedna starija putnica __________ neki su poglupi a ova Baba je vjerovatno krenula na pijacu da kupi zeleni pa smetnula torbicu...

DA
Dawgydawg
11:25 07.12.2012.

Eh naivci jedni! Očito je baba odrađivala neki kurirski posao, kurir nije došao po lovu ili mu je vozač busa preduhitrio. A baba je se možda prevarila i na krivo mjesto ostavila. Ne spominju od kuda babi pare, ova mi priča totalno smrdi. Često se starije žene koriste za ovakav kriminal.

TR
Trempetich
11:57 07.12.2012.

Pošteno zarađen novac....yeah righ !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije