Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štedite i telefonirajte cijelu godinu

Postanite pretplatnik Večernjeg lista i uživajte u paketu koji uključuje i mobitel!

Večernji list
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/3
04.12.2015.
u 09:51

Iskoristite jedinstvenu priliku niže cijene godišnje pretplate na Večernji i uživajte u novom mobitelu.

Večernji list ima odlične vijesti za Vas!

Za sve naše vjerne čitatelje pripremili smo paket godišnje pretplate na Večernji list i mobitel Microsoft Lumia 535 DS za samo 6,30 kn dnevno*. Ponuda uključuje i besplatnu dostavu svaki dan do 7 sati ujutro kao i članstvo u klubu pretplatnika Moj Večernji.

Požurite i iskoristite ovu akciju u kojoj štedite i telefonirate cijelu godinu.

Microsfot Lumia 535 Dual SIM se pokazala kao idealan smartphone s velikim 5'' zaslonom. Na pozadini je stražnja kamera od 5 Mpix s autofokusom i LED bljeskalicom, a naprijed 5 Mpix širokokutna selfie kamera te ima četverojezgreni 1.2 GHz procesor. Uz sve navedeno, Microsoft Lumia je dostupna u čak tri boje: narančastoj, crnoj i bijeloj.

Pretplatite se i čitajte Večernji list po nižoj cijeni. Nazovite 01 5540 999 ili pošaljite mail na pretplata@vecernji.net. Ponudu možete pronaći i na vecernji.hr/pretplata. 

Požurite i pretplatite se već danas!

* Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na području ručne dostave u RH do isteka zaliha. Način plaćanja- isključivo kartično plaćanje: jednokratno (2.268 kn) ili obročno u 12 rata (189 kn mjesečno) sljedećim karticama: Diners Club;ZABA - Master Card i Visa Avenue Mall kartica; PBZ - American Express i Master Card;  RBA - Master Card . Pretplata se pokreće nakon potpisanog ugovora, a mobitel se isporučuje nakon izvršene naplate.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Mirnadob
14:28 04.12.2015.

VL,previse ste pristrani i radite za neposteni dobitak,i za interes partije,a ne u interesu naroda,koji placa i partiju i vas.

DU
Deleted user
08:37 09.12.2015.

Jesenti milu bigulicu, na što bih se to pretplatio pa makar zato dobio mobitrel? Na partijsko glasilo i reklamni bilten te na vijesti o Severini? Kad ih ne bih imao kamo korisnije upotrijebiti, radije bih tih 2268 kuna zapio nego ih dao za pretplatu na Večernji. Pa nisam valjda pao s kruške.

TH
than
02:28 14.12.2015.

A necu vise nikada. Ukinuo sam pretplatu zbog admina koji mi je uvalio uvijek ban kada bi napisao nesto protiv kradezea. I to vikendom, jer je valjda bio pijan, pa ga ponijela strast... I dok to ne sredite, dovidjenja od pretplate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije