Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'previše seksi'

Posramili je jer se na svadbi pojavila u ovoj haljini!

haljina - vjenčanje
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/2
01.08.2022.
u 19:35

Trenerica fitnesa Liz Krueger uskočila je na vjenčanje u posljednji tren kako bi pomogla prijateljima. I onda je doživjela ovo

Svatko zna ili je barem načuo da se postoje neka pravila kojih bi se trebalo držati kad nekome idete na svadbu. Osim ukoliko svojim uprizorenjem ne želite izazvati skandal.

Mlada uvijek mora biti u prvom planu pa se nijedna gošća nikad neće odjenuti u bijelo. Ne bi pristajalo ni da se pojavi u trenirci ili u majici neprimjernih natpisa. Iskusni će reći da treba izbjegavati crvenu boju da se njome ne skreće pažnja s mladenkine bjeline. Većina će smatrati da sve uzvanice moraju stupati u štiklama, a neki će pak inzistirati da se mladenkina pratnja uskladi u boji ruža.

I uglavnom će svi paziti da ne prekrše taj nepisani dress code, upropaste vjenčanje i postanu meta ogovaranja na tuđi veliki dan u životu.

A baš se to dogodilo trenerici fitnesa Liz Krueger.

Ona se na vjenčanju ionako pojavila jer je prijatelj ostao bez pratnje u posljednji tren. A na svadbi su se, pričala je kasnije Liz, pojavili ljudi u najrazličitijim kreacijama, od onih u odijelima i haljinama do likova u trapericama s bejzbol kapama na glavama. I od svih njih baš se ona našla u središtu pažnje.

A lijepo se odjenula, u kratku, pripijenu haljinu boje breskve koja ističe njeno sportski njegovano tijelo. Što je dakako bilo previše za neke goste koji su počeli rogoboriti. Neki su je u prolazu lupkali po stražnjici, a nepoznat netko čak ju je zalio pivom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Postala je metom jer su, kaže, neke ljubomorne žene pomislile da je njena haljina previše seksi za ovu svečanu priliku. I dok su se neki zgražali, drugi su je ismijavali.

Liz se pravila da je grube riječi ne pogađaju, ali se zapravo duboko povrijedila pa je pozvala supruga da dođe po nju i odvede je kući.

Tako je i bilo. I sve bi ostalo na obiteljskom skandalu da nema tog interneta pa se priča proširila svijetom. I tako došla i do vas.

I neka vam to bude pouka da pazite što nosite na vjenčanje.

Ovaj tekst je originalno objavljen u srpnju 2016. godine

VIDEO: Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:58 01.08.2022.

Nisam pročitao ovaj novinarski uradak, al pretpostavljam da je na vjenčanju bila dobro taslačena.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:14 01.08.2022.

Jedina je poruka "cure ak ste zgodne ne idite gaborima na svadbe"

ST
Starotopoljanin
23:08 01.08.2022.

A komu je smetala,samo impotentnima,i ljubomornim zenama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije