Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjera

Poslovođa trgovačkog centra od utrška uzeo više od 55.000 kuna

caleta
17.09.2010.
u 15:48

Kako je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, muškarac je od 1. siječnja do 1. srpnja prošle godine pronevjerio povjereni mu novac radeći dnevne obračune poslovanja u našičkom centru.

Čak 55.000 kuna ukrao je 34-godišnjak iz okolice Našica iz trgovačkog centra Radioton, u kojem je bio poslovođa. Kako je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, muškarac je od 1. siječnja do 1. srpnja prošle godine pronevjerio povjereni mu novac radeći dnevne obračune poslovanja u našičkom centru.

Umjesto da preda sav utržak, stornirao je gotovinom plaćene račune, a novac zadržavao za sebe. U tih šest mjeseci priskrbio si je više od 55 tisuća kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog pronevjere, zbog čega mu prijeti zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina. Nakon što je policija otkrila da je potkradao svog poslodavca, odmah mu je uručen otkaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije