Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelog

Poslovne prostore vandali onečistili fekalijama

Fekalije
Foto: Policijska postaja Prelog
15.02.2017.
u 21:35

Grad Prelog je u priopćenju za javnost najoštrije osudio vandalizam na objektima bivšeg restorana Riblji i sportskog centra Labor u središtu grada

Prozore i vrata dvaju objekata u Glavnoj ulici u Prelogu u Međimurskoj županiji netko je premazao - fekalijama. I to ne prvi put.

Grad Prelog je u priopćenju za javnost najoštrije osudio vandalizam na objektima bivšeg restorana Riblji i sportskog centra Labor u središtu grada.

- Ovo nije prvi puta da se na takav način uništava ne samo privatna imovina, već i gradska, te se kvari slika grada kao uzora čistoće i zbrinjavanja otpada u državi. Grad Prelog će zajedno sa vlasnicima objekata i nadležnim službama Policijske postaje Prelog poduzeti sve mjere kako bi se pronašao i kaznio počinitelj tog sramotnog čina - navodi se u priopćenju.

Grad Prelog će o svom trošku očistiti objekte.

>> Vandali uništili izložbu 'Vukovar - ubijanje jednog grada' u Novom Sadu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije