Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć gospodarstvu
Povratak na članak

Poslodavci zadovoljni mjerama, no upozoravaju na jedan problem

HUP navodi i kako je anketirao svoje članice iz prerađivačke industrije, koje očekuju da će iduća godina donijeti tek blagi oporavak

Komentari 2

ER
EroK
17:55 20.10.2020.

Interesira me, koji poslodavci, Hrvatski ili strani će dobiti potporu? Koliko su do sada prikazali zaradu, koliko su do sada platili poreza državi? I ono najvažnije, koliko će od toga dobiti radnici?

VL
ST
stefj
15:50 20.10.2020.

Čovjek je rekao da su sve vlade do sada, uključujući i ovu, obećavale smanjenje i ukidanje parafiskalnih nameta, a da se isti cijelo vrijeme gomilaju i rastu... Ovoj vladi su isto bila puna usta pojednostavnjenja poslovanja i ukidanja parafiskalnih nameta, a ustvari su samo uveli nove. Nevjerojatno kako se svaka vlada brine za taj paradržavni sektor. Pa Horvat se nije bavio skoro ničim drugim nego je samo "nabacivao" posao paradržavnom sektoru... A još je jedan detalj interesantan; sada smo izbili na vrh EU-a po udjelu poreza u proizvodnji. Evo, da smo bar u nečem na vrhu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.