Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Arabiji

Poslodavac djevojci razbio glavu, slomio kosti i odrezao usne

sumiati
AFP
24.11.2010.
u 09:30

Nesretna djevojka stigla je u Saudijsku Arabiju u srpnju i počela raditi kao sluškinja kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji

Dvadesettrogodišnja  Indonežanka Sumiati leži u bolnici u Saudijskoj Arabiji zamotane glave, odsječenih usana, slomljenih kostiju i s opeklinama po cijelom tijelu. Fotografije ozljeda šokirale su njezine sunarodnjake u Indoneziji, a pretpostavlja se da nije jedina zlostavljana žena u stranoj zemlji, piše britanski Daily Mail.

Nesretna djevojka stigla je u Saudijsku Arabiju u srpnju i počela raditi kao sluškinja kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji. Njezin poslodavac ispitan je i optužen za zlostavljanje Sumiati. U Saudijskoj Arabiji vrlo se često događa da poslodavci  fizički kažnjavaju svoje zaposlenice iz inozemstva. 

Ključne riječi

Komentara 82

OB
-obrisani-
18:00 24.11.2010.

Mašala! Toliko o uljudjenim arapima čije žene, kako je napisao riznica voze šoveri a sluge služe!

OB
-obrisani-
19:21 24.11.2010.

od kuda nevjernici u ovoj priči ? Osim u glavama pojedinih ?

OB
-obrisani-
19:22 24.11.2010.

a otkud mačke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije