Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

Posljednjih tjedan dana 12 nestalih, od toga 8 maloljetnih

nestali
Foto: NENO
1/5
21.03.2014.
u 10:14

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba, među kojima je osmero maloljetnika, objavio je NENO, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Matea Bručić Matic (19), visoka je 170 centimetara, ima splavu ravnu kosu, zelene oči i  srednje je tjelesne građe. Matea se u subotu, 15. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Crvenog križa, u nepoznato.

Nikolina Devčić (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u srijedu, 19. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Ilica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijele tajice sa sivim uzorcima, bijelu majicu dugih rukava sa sivim prugama i bijele tenisice.     

Domagoj Petrović (16) je visok 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u ponedjeljak, 17. ožujka udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato.

Katica Gorjan (54) je visoka 165 centimetara i slabije je tjelesne građe. Katica se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u košulju i hlače.    

Samir Halilović (18) se u petak, 14. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.  

Nikola Krtalić (63) je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe. Nikola se u nedjelju, 16. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crno-sivu majicu dugih rukava, traper hlače i tenisice.   

Romano Mašić (17) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Romano se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato.

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetra, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice. Monika se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i tenisice. Imala je sa sobom plavu torbicu.  

Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Andrej se u subotu, 15. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato.  

Josipa Anamaria Posavac (16) je visoka 163 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Josipa Anamaria se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato.

Neđmije Rama (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u petak, 14. ožujka udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave traper hlače, plavu majicu i tenisice.  

Kristina Skorupski (17) visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Kristina se u petak, 14. ožujka, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traper hlače, šarenu majicu i tenisice.

>>U tjedan dana nestalo 12 osoba, jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kafka
11:34 21.03.2014.

Koliko ih se pronađe tokom nekog vremena?

ZR
Zrakomlat
11:51 21.03.2014.

moze se uociti sablon, otmice se desavaju periodicno i traju od 3-5 dana, luka valona ili drac u albaniji su samo na par sati gliserom od severa primorja...kapiram, u ovo je umesana drzava, jer jedan tinejdzer u delovima vredi ko par kg. koke a rizik je manji.

SS
sokac sa drave
10:59 21.03.2014.

Sta rade sluzbe sigurnosti? Dali je tko pronadjen?Dali su prodavaci ljudskih organa na djelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije