Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u egiptu

Posljednji trenuci: Turisti snimljeni prije pada balona

rozic
VL
03.03.2013.
u 09:28

Na snimci se vidi kako su se turisti pripremali za let. Neki su bili prestrašeni dok su se drugi smijali i pozdravljali snimatelja.

Objavljena je video snimka koja je kao suvenir nakon leta trebala biti uručena turistima koji su letjeli balonom iznad egipatske Doline kraljeva.

Podsjetimo, tijekom leta plin u balonu je eksplodirao nakon čega je u padu poginulo 19 turista dok su pilot i jedan turist pravovremeno iskočili te preživjeli.

Na snimci se vidi kako su se turisti pripremali za let. Neki su bili prestrašeni dok su se drugi smijali i pozdravljali snimatelja.   

Među poginulima su državljani Velike Britanije, Hong Konga, Francuske i Japana.

>>Eksplozija na 300 metara: U padu balona poginulo 19 turista

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tombston
10:17 03.03.2013.

a sta su uopste radili tamo u zemlji u kojoj jos uvijek jure jedni druge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije