Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokojni predsjednik
Povratak na članak

Ujedinjena Amerika oprostila se od Busha: 'Tvoj moral ostat će s nama'

Amerika je ponovno postala ujedinjena zbog posljednjeg ispračaja bivšeg predsjednika Gerogea Busha starijeg

Komentari 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:33 06.12.2018.

Jesu komšije poslale venac baš me zanima ?

VL
SO
SoloHan
06:17 06.12.2018.

Nikakav jebač, da je bi pravi fucker ko Bill bio bi odma bombardirao Beograd, i Đoki Balaševiću bi se ispunila želja, rata ne bi ni bilo.

VL
GV
golub Vaso
11:39 06.12.2018.

moral i ratni zločinac

VL
CA
Calboy
04:07 11.12.2018.

Ljudi molim vas informiraj te se.. Gosp. George W.H. Bush ( 41.predsjedink USA ) je bio dobar za Ameriku ali nije bio prijatelj Hrvatske. Odobrio je Miloševiću. napad na Sloveniju i Hrvatsku jel su mu to sugerirali njegovi suradnici Dr.r. Kissinger i drugi koji su imali investicije u Yugoslaviji. United States of America -svjetski vodja demokracije i slobode naroda- je bila tek 57. na listi država koje su priznale RH Hrvatsku. Mi smo toliko mali da nismo važni Americi. Amerika treba sluge kao sto su Hrvatska i druge Male nacije u Europi. Moramo pritisnuti našu vladu da sagleda NAŠE interese prije onih iz Amerike i Brisela. Molim vas uključite se i komentirajte

VL
MI
midea
05:35 06.12.2018.

nije potrebno komentirati vezano za ove naciste osvajace tuđih zemalja i dobara , teška mu zemlja !

VL
Avatar Stasicotta
Stasicotta
00:27 06.12.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.