Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna zabuna

Umro nakon što je popio metamfetamin vrijedan 54.000 $

smrt,obdukcija,lijes
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
11.11.2013.
u 23:04

Žrtvina partnerica Debra ispričala je policiji kako je pokojnik prema ambalaži zaključio da se u boci nalazi zdravo piće

Romano Diaz nije ni slutio da će ga nekoliko gutljaja ''zdravog pića'' stajati života. Nesretni 55-godišnji Britanac iz Cambridgeshirea preminuo je nakon što je zabunom umjesto bezazlenog zdravog soka popio bocu čistog kristalnog metamfetamina vrijednog 58.000 dolara, piše Time.

Piće je prije nepune tri godine pogreškom dostavljeno na adresu njegove kćeri Kate. Shvativši da je dobila paket na kojem nije bilo njeno ime, djevojka ga je zadržala punih šest mjeseci u nadi da će joj pravi vlasnik zakucati na vrata. Kada se to nije dogodilo, otvorila ga je i u njemu našla boce koje je nekoliko mjeseci poslije dala ocu.

Diazova partnerica Debra ispričala je policiji da je pokojnik prema ambalaži zaključio da se u boci nalazi zdravo piće. Otvorio ju je i popio, no već nakon prvog gutljaja požalio se da je okus čudan. No nastavio je piti sve dok mu grlo nije počelo gorjeti. Postao je nasilan i viknuo: ''Ja sam u nevolji. Umirem!'' Ubrzo nakon toga srušio se mrtav na pod. Policija nastoji istražiti slučaj, ali ne namjerava podnijeti optužnicu za ubojstvo jer je očigledno da onaj tko je stoji iza slanja droge nije imao tu namjeru.

>>Otac i trogodišnja kći za dlaku izbjegli smrt

Komentara 1

KR
kresimirn
12:09 12.11.2013.

bar mu je lijepo bilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije