Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK ZARAZA
Povratak na članak

Posljedice dugotrajnog COVID-19 brinu liječnike, no jedna stvar se ipak pokazala dobrom

Rezultati studije koja je nedavno objavljena u časopisu Lancet ukazuju na to da od 1733 pacijenata koji su bili hospitalizirani zbog posljedica koronavirusa u kineskom gradu Wuhanu, njih 76 posto i šest mjeseci nakon završetka bolesti još uvijek osjeća bar jedan simptom bolesti.

Komentari 4

SN
snicl
09:48 31.01.2021.

Posljedice cjepljenja te iste ne brinu? “Znanstvenici upozoravaju da bi 70 posto žena moglo biti lišeno proizvodnje placente i ostale bi praktički sterilne, u slučaju da uzmu takvo cjepivo!"

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:49 31.01.2021.

jasno da nije u pitanju virus nego trovanje

VL
DU
Deleted user
15:47 31.01.2021.

Ako se hraniš salamom i hrenovkama sigurno ćeš imati problema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.