Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave
Povratak na članak

Poslije svake kiše moram čistiti blato, a podrumi su puni vode!!

- Kad se gradila cesta prema Bezavini, nije se pazilo na nagib terena pa sva voda s brijega završi pred mojom kućom, kaže Ivan Ivaković.

Komentari 1

ZA
zagorkapb
13:59 25.06.2010.

Ovi ljudi su u pravu,stvarno je grozno nakon svake veće kiše.Ali ove na općini baš brige za nas na rubu općine,bitno da se centar Trgovišća uređuje(nogostupi,rade novi spomenici,itd.),da se gozbuje tjedan dana kad je dan općine i otvara komunalno poduzeće da se zbrinu \"zaslužni\" građani.Vjerojatno bi nam bilo bolje da se mi koji spadamo pod župu Tuhelj pripojimo općini Tuhelj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.