Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tovarnik

Polio benzin po podu sobe pa zadobio 90-postotne opekline

Vatrogasci
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
11.03.2014.
u 17:07

Polijevati benzinom počeo je nakon što se prvo posvađao, a potom i potukao s 39-godišnjom Julijanom, suprugom koja ga je napustila prije tri godine

Policija još ne zna da li je 46-godišnji Drago Mlivić, razvojačeni branitelj koji nije ostvario svoja braniteljska prava, imao namjeru se zapaliti kada je u ponedjeljak u svojoj kući u Tovarniku počeo sipati iz kanistera benzin po sebi i podu dnevnog boravka kojega je zahvatila vatra iz peći i ubrzo se proširila po cijeloj prostoriji te je Drago pri tom zadobio 90-postotne opekline pa je nakon prve pomoći ukazane u vinkovačkoj bolnici, hitno prevezen na daljnje liječenje u Zagreb.

Polijevati benzinom počeo je nakon što se prvo posvađao, a potom i potukao s 39-godišnjom Julijanom, suprugom koja ga je napustila prije tri godine, a nedavno se vratila u kuću koju su dobili od APN-a kao socijalni slučaj. Razlog svađi su, kažu u policiji, neriješeni obiteljski problemi. Imaju sedmero djece od kojih su petero udomljeni u obitelji i smješteni u dom za djecu, kažu susjedi, i o Dragi imaju samo riječi pohvale dok je, kažu, Julijana bila čudna.

Žive od socijalne pomoći jer oboje nigdje ne rade, a kako kažu u Općini Tovarnik, Općina je plaćala njihove režije i isplaćivala im jednokratne pomoći, ali od 1. siječnja nije u sustavu pomoći jer nije dostavio uvjerenje Centra za socijalnu skrb. Nagovarali su ga da traži barem opskrbninu od vojske, ali je odgovarao kako se on neće praviti lud i ležati u krevetu. Neslužbeno doznajemo, da je u njihovoj kući bilo obiteljskog nasilja i ranije pa je Drago čak imao zabranu približavanja bivšoj supruzi. Drago je povremeno radio, a suborci su ga viđali na vinkovačkoj tržnici kako prodaje šteniće.

>> Letvom pretukao brata i slomio mu ruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije