Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poslije Plenkovića svakome će u HDZ-u biti teže nego Plenkoviću poslije Karamarka

15.04.2023. u 09:00

Plenković je brzo naučio vladati: drži dobro obranu, a sve napade iz lijevog i desnog bloka odbija uvježbanom kombinacijom prijezira i cinizma, bez poštovanja za političke protivnike. U tome je nadmašivao i svoga političkog mentora, koji je upirao prstom u “stoku sitnog zuba”

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
12:08 15.04.2023.

Ključ uspjeha HDZ-a na bilo kojim izborima je tzv. baby face kandidat odnosno on/ona smiri pol. scenu kasnije - ne izazivaju dodatnu nervozu glasača u pol. centru. Da skratim, to je nešto što nedostajalo Karamarku ili pak Kosor, za koju se doslovno nije znalo "tko joj ceker nosi" po stranim prijestolnicama. Tako da svaki pokušaj "jastreba" da se dočepaju vlasti via HDZ - bit će storniran jer takvi, sa svojim silnicama, ubrzo polariziraju društvo i neg. energije napretek, posljedično.

Avatar southman
southman
11:01 15.04.2023.

Dok je Grbina Grmoje i Oenave nema straha za HR.

BJ
bjmaro
19:21 15.04.2023.

Problem je što je Plenković 2 koplja ispred bilo kojeg oporbenog ili hadezeovog političara. Možda Vanđelić ili mladi hadezeovi lavovi koji su sada Bruxellesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije