Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao u pivovari

Poslao sam 300 molbi od Vukovara do Splita

Osjecka pivovara
Davor Javorović/PIXSELL
18.10.2013.
u 19:00

Domagoj Rožac, sin osječkog suca istrage Miroslava Rošca, o načinu na koji je dobio posao u Pivovari

– Poslao sam oko 300 molbi za posao u godinu i pol, i to po cijeloj Hrvatskoj. Nije bilo koristi. Primili su me na kraju u osječku Pivovaru – kaže 26-godišnji Domagoj Rožac. Sin je osječkog suca istrage Miroslava i bivše mu supruge Vesne Rožac, predsjednice Prekršajnog suda u Osijeku. Njegov je otac vodio svojedobno istragu protiv Ivana Komaka, bivšeg vlasnika i direktora Pivovare Osijek. Protiv Komaka se vodi sedam kaznenih postupaka, a u njegovoj tvrtki, podsjetimo, zaposleno je troje djece i članova obitelji osječkih sudaca. Među njima je i pripravnik Domagoj Rožac.

– Činjenica koliko sam molbi poslao dovoljno govori o tome jesam li iskoristio utjecaj svojih roditelja – nastavlja on. Natječaj za mjesto pripravnika u Pivovari objavljen je, objašnjava, na stranicama HZZO-a početkom ove godine. Javio se, a rečeno mu je da je izabran jer je jedini među kandidatima diplomirao u roku i pohađao je modul "Trgovačko pravo i pravo društava".

– Od 150 studenata na godini samo je nas šestero izabralo taj modul, što svjedoči koliko je težak – ističe. Prije posla u Pivovari javljao se na natječaje na Pravnom fakultetu u Splitu, zatim u Gradu Dubrovniku, Institutu Ruđer Bošković, kao i na javnobilježnička mjesta od Vukovara do Dubrovnika.

>>Suci zaposlili djecu u tvrtki kojoj sude u pet procesa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije