Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Poslao mu SMS poruku: 'Ubit ću te!', pa bez pitanja uzeo tuđi automobil i vozikao se okolo

mobiteli
Pixabay.com
17.08.2021.
u 09:16

Sudac istrage Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog tužiteljstva te je 27-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Za prijetnju i neovlašteno korištenje tuđeg automobila prijavljen je 27-godišnjak, koji je zbog toga i ispitan na ODO Pula. Sumnjiči ga se da je 9. kolovoza 2021. oštećeniku mobitelom poslao SMS poruku kojom mu je zaprijetio.

- Ubit ću te! - pisalo je u SMS poruci.

Dan kasnije je, kako se sumnja, 27-godišnjak u Rovinju bez znanja i privole vlasnika jednog automobila, uzeo taj automobil te se odvezao  do Žminja. Sudac istrage Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog tužiteljstva te je 27-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 2

RE
Regica
09:33 17.08.2021.

Neovlasteno koristenje tuđeg automobila? En ti odvjetnike I pravosuđe..vise ni krađa nije krađa nit je lopov lopov nego neovlašteni posuđivač..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije