Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarski župan:

'Poslali smo pozivnicu Markaču, ne znamo zašto je nije dobio'

stipe zrilić
Željko Mršić/PIXSELL
23.01.2013.
u 11:57

Očito je riječ o tome da zbog tehničkih razloga pozivnica do njega nije stigla, kaže Zrilić

Iz Zadarske županije jutros su kontaktirali Večernji list kako bi demantirali da nisu poslali poziv za obilježavanje 20 godina Maslenice. Zadarski župan Stipe Zrilić rekao nam je da su oni poziv poslali, te uz njih još i općina Posedarje.

– Mi smo poslali pozivnice svim zapovjednicima akcije, pa tako i generalu Mladenu Markaču. No, ne znam što se dogodilo da on pozivnicu nije dobio i očito je riječ o tome da zbog tehničkih razloga pozivnica do njega nije stigla. Ako smo mi krivi zbog tog tehničkog propusta, mi se generalu Markaču ispričavamo i sigurno je da je on itekako dobro došao u Zadarsku županiju, a što smo pokazali i nedavno kad smo ga pozvali da dođe kod nas nakon oslobađajuće presude – rekao nam je u telefonskom razgovoru zadarski župan Stipe Zrilić.

Komentara 18

Avatar Royal
Royal
12:14 23.01.2013.

ma hajde gospon zrilic i za seosku svadbu se telefonski ili usmeno provjerava dali ce i koliko ce gostiju doci a ne da vi niste uspijeli provjeriti dali je general markac dobio taj poziv i dali ce se i odazvati tom pozivu.jad i bjeda.

ZE
zeljkonl1
12:32 23.01.2013.

a ja mu odgovaram,Markacu,zato sto se borio za stoku sitnog zubala,a stoka krupnog zubala preuzela komande i sad joj stoka sitnog zubala smeta...

CR
cro4ever
16:52 23.01.2013.

Kurir Slavko je imao puno kraci put (Zadar-Pakostane)a kurir Mirko (A1 ne ociscen,snijeg,poledica)mozda jos stigne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije