Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA REDDITU

Poslala poruku na broj preminulog oca, ovakav odgovor nije očekivala: 'Natjeralo mi je suze na oči'

Foto: Reddit
1/2
05.02.2024.
u 11:29

Nakon teškog dana, jedna je žena poslala poruku na broj mobitela koji je koristio njezin otac, no nije se nadala da će joj stići odgovor...

Jedna je žena na Redditu podijelila neočekivanu telefonsku prepisku koju je vodila nakon što je na broj svog preminulog oca poslala poruku. Naime, Kathyn otac preminuo je 2020. godine, a mlada žena je nekoliko godina kasnije poslala poslala poruku na broj telefona koji je njezin otac koristio. Međutim, nije očekivala da će dobiti odgovor. 

Nakon jednog posebno teškog dana, poslala je poruku 'Nedostaješ mi svaki dan' ne očekujući da će joj stići odgovor. Međutim na njezinu poruku stigao joj je odgovor s dva upitnika. Naime, netko nepoznat sada ima broj njezina oca. Ona mu je napisala kako je to stari broj njezinog tate te da je on preminuo 2020. godine, ali da nije očekivala odgovor. Stranac joj je napisao želi li vidjeti njegovu 'blesavu' mačku. Ona je odgovorila potvrdno nakon čega je dobila fotografiju crne mačke kako zijeva. Upitala ga je kako se zove, a tada je stiglo još jedno iznenađenje. 

Foto: Reddit

VEZANI ČLANCI: 

Mačka se zvala Lucky, a žena je otkrila da je i ona kao dijete imala ljubimca kojeg im je otac kupio, ali da je bila riječ o psu te da se također zvao Lucky. Stranac joj je potom napisao kako bi joj rado dao zagrljaj na što mu je ona odgovorila: - Hvala. Ovo osjećam kao njegov zagrljaj. 

Mnogi su na Redditu bili oduševljeni Kathynom objavom, a nekolicina je kazala kako je to znak njezina oca. - Znakovi su posvuda, a ti si upravo dobila jedan od oca - komentirao je netko. - Ja sam tata i ovo mi je natjeralo suze na oči - drugi je komentar.

GALERIJA Raskošna imanja u Hrvatskoj: Posjećivali ih velikani, a sada propadaju

1/41
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije