Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVISNOST

Poskupjele neke vrste cigarete. Poznato koliko ćete morati više izdvojiti za kutiju

Od danas poskupljuju cigarete
Igor Soban/PIXSELL
14.07.2022.
u 22:53

TDR je, inače, u vlasništvu British American Tobacca (BAT),

Carinska uprava objavila je na svojim stranicama da je tvrtka Tvornica duhana Rovinj (TDR) prijavila povećanje cijena cigareta s datumom važenja od 14. srpnja 2022. godine.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Marke cigareta za koje su izvršene prijave povećanja maloprodajnih cijena iskazane su i označene žutom bojom u tabelarnom prikazu Podaci o prijavljenim maloprodajnim cijenama cigareta važećim na dan 14.07.2022., koji je objavljen na internetskim stranicama Carinske uprave, grupa Trošarinsko postupanje – Maloprodajne cijene cigareta-Tabelarni prikaz trošarine na cigarete i to na slijedećem linku", priopćili su.

Svi koji konzumiraju cigarete marko Lucky Strike, York, Pall Mall, Water Wolf, Dunhill, Rothmans uskoro će morati više odriještiti kasu za kutiju. TDR je, inače, u vlasništvu British American Tobacca (BAT), a cigarete su poskupjele za jednu kunu.

VIDEO: Jedan od najsmrtonosnijih napada: Ruske rakete pogodile grad Vinicu, najmanje 20 mrtvih

 

Komentara 13

DU
Deleted user
23:11 14.07.2022.

100kn kutija da se potakne narod na zdrav zivot...

DU
Deleted user
23:12 14.07.2022.

Prestanite privremeno pušiti pa će morati pojeftiniti ili zaključati pogon. Nemate što izgubiti, već dobiti.

KO
koraknaprijed
04:56 15.07.2022.

Napokon jedna dobra vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije