Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put nakon 1953.
Povratak na članak

Posjet bez presedana: Čelnik iz Sjeverne Koreje putuje u Južnu Koreju

Rastu nade za međukorejske razgovore na visokoj razini tijekom Zimskih olimpijskih igara za četiri dana.

Komentari 4

LU
Lujo123
06:12 06.02.2018.

da je amerima do mira ne bi provocirali.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:57 06.02.2018.

kako je ovo fino isprovociran sastanak, tko zna što su sjevernokorjecima ponudili, a već i platili, da dođu na ovaj događaj, koji će ostati ipak u sjeni izbacivanja rusa sa olimpijskih. prodaja karata ide jako slabo, kako doma tako i vani, i cijeli događaj bude dosta kilav, pa se traži svaka slamka spasa. jedino što je sigurno da dok su ovi u južnoj koreji, da neće ispaljivati rakete! :) a sve ostalo je uobičajeni folklor, patetika, moraliziranje, politiziranje, sve ono što inače ne bi smjelo raditi se na olimpijskima. i da, veli wada i dio mok-a da treba cas reformirati! a sad se pitajte zašto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.