Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođena sjednica Županijske skupštine
Povratak na članak

Posavec i SDP pomirljivo, a HDZ tvrdi da je SDP okrenuo leđa županu

Inače, u HDZ-u tvrde da je Posavec izgubio većinu u Skupštini i da se ovih dana odvijala "neviđena drama" na relaciji SDP - HNS - Posavec

Komentari 12

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:22 09.06.2020.

HDZ i SDP će doživjeti težak fijasko na izborima ma koliko se mediji trudili obmanjivati javnost, tobože se sve vrti oko te dvije stranke, malo vodi HDZ, pa malo SDP i tako u krug. Moš mislit, kao prvo 50% naroda uopće ne izlazi na izbore, a drugih 50% koji izlaze na izbore sigurno neće glasati za HDZ i SDP. jer su im se te dvije stranke zgadile. Siguran sam da će Domovinski pokret i Most dobiti više glasova od HDZ i SDP.

VL
MA
MaraM
16:01 09.06.2020.

Hahaha, koje licemjerstvo. Čista predizborna trgovina. Al pari Bandić - Plenković. samo drukčije se izvještava kad su ljevičari u pitanju. Nema bombastičnih naslova tipa: SDP se prodao radi parlamentarnih izbora i par glasova više. Hahahah. Ili recimo da je Kuščević natamburao Bačića u centru Splita.. Uh, kakvi bi to naslovi bili...

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
15:47 09.06.2020.

je li posavec konačno odabrao da li ide sa sdp-om, hdz-om, čačićom, bandićem, hns-om ili samostalnom listom ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.