Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaslanik predsjednice

Posavec: Bio sam spriječen doći u Brezovicu

Matija Posavec
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/13
22.06.2019.
u 19:36

"To nema nikakve političke konotacije", kratak je bio međimurski župan

Međimurski župan, HNS-ov Matija Posavec potvrdio je Hini da je bio spriječen te da nije mogao biti izaslanik predsjednice Republike Hrvatske na obilježavanju dana antifašističke borbe u subotu u Brezovici.

"To nema nikakve političke konotacije", kratak je bio međimurski župan.

Na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Brezovici međimurski župan Matija Posavec trebao je doći kao izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, no, kako se doznaje iz Ureda predsjednice, on se jučer ispričao da ne može ići. Stoga su iz Ureda kontaktirali organizatore komemoracije i ispričali se zbog toga što u Brezovici neće biti njezina izaslanika.

Posavec je za Hinu kratko potvrdio da je bio spriječen te da se ispričao što ne može biti izaslanik predsjednice Republike.

VIDEO Komemoracija pokraj jame Jazovke za žrtve koje su ubili partizani:

Komentara 15

MS
mala_sova
19:47 22.06.2019.

Dečko ga nije pustio.

RO
ronyday
11:21 23.06.2019.

Drug posramec se ukakio pa nije mogao doći

KO
korektor1619
21:01 22.06.2019.

I predsjednica je našla pravog bitangu da joj bude izaslanikom, šgo nije poslala druga mavasa ili pernara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije