Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Poruke hrvatskih biskupa prilagođene papinima

Crkva se mijenja ne zbog mode, već “da bi bolje služila čovječanstvu”, kazao je papa Franjo

Komentari 4

Avatar Jopa
Jopa
17:32 27.12.2019.

Tomaševiću koliko si se ti prilagodio promjenama s obzirom da te u Italiju poslala komunistička partija. Znači provjeren si bio kadar... ;-)

VL
PR
prajdali100
16:25 28.12.2019.

Silvije,na sreću,ničija nije do zore,ničija nije dovijeka....Blaženi Alojzije će postati svetac kad tad.

VL
DU
Deleted user
09:40 28.12.2019.

Tja kaj se more, dragi naš Tomaševiću Silvek. Bolje je da su hrvatski biskupi svoje poruke prilagodili Papinima nego da su u njima citirali Plenkija, Njonju, KGK-ovku ili Milanovića. Zar ti se, dragi naš Silvek, ne čini da je nekako "prirodnije" što su se naši biskupi poveli za Papom a ne za domaćim "učiteljima" i "usrećiteljima"? Pa to im je "u krvi" još od vremena kad je nadbiskup A. Stepinac onomu tzv. najvećem sinu naših naroda i narodnosti odrješito rekao "ne!" Zar se ti ne sjećaš toga junačkog čina? Pa nisi tako mlad da ne čuo za to.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
18:10 27.12.2019.

Hrvatske biskupe triba pohvaliti, jer su ove godine u svojim porukama uspili izbjeći ružnoću politike u zamjenu za lipotu Evanđelja..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.