Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTRICA DIVJAK
Povratak na članak

Poruka svim žrtvama nasilja: 'Trebamo prestati šutjeti, a ti zaslužuješ bolje i vrijediš više'

Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata (HNS) obilježila je Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama paljenjem svijeća ispred Općinskog suda u Zagrebu.

Komentari 8

DV
dvorskaluda
15:23 22.09.2019.

Gospođo Divjak, upravo Vi imate i moć i obvezu boriti se protiv zlostavljanja od malena; u osmoljetkama djeca tuku, muče, ponižavaju i zlostavljaju drugu djecu. Mnogi nastavnici, školski pedagog, spremačice i druga djeca, to vide, a svi okreću glave i šute. Borite se protiv toga. To bi bio veliki doprinos smanjenju zlostavljanja - jer ta djeca zlostavljači bi mogla dobiti priliku za pomoć jer ta su djeca u pravilu zlostavljana u svojoj obitelji.

VL
Avatar karlo
karlo
17:27 22.09.2019.

Stop nasilju i nad nevinim žrtvama opljačkanih i ovršenih hrvatskih građana,koja se sustavno provodi već 28 godina.Usput,STOP RASPRODAJI JEDINE LIJEPE NAŠE,koju rasprodaju bankarima i zelenašima u akciji:SVE PO 3 KUNE!

VL
TT
tTony
02:42 23.09.2019.

Nije nasilje samo na zenama , nasilje ima vise definicija to bi tribalo pojasni ,ako je to okrutnost prema drugima za stjecanje moci i skuplanje politicki poena i to bi se moglo nazvat nasilje , nije samo fizicko nasilje bol.Nasasa zemlja je sredina genetskog inzinjeringa koji su se odigravali u proslostu zrtva nasilja .Nazalost to gledamo i dans politicari imaju iste motive, u povijesti nista se nije promjenilo od Rimskog imperija ,Babilonskog kraljevstva do danas.

VL
Avatar TheJack
TheJack
19:43 22.09.2019.

Prijaviti nasilnika!? Da smo civilizirani i ne bi bio problem. U Njemackoj malo povisi glas i vec ti je policija na vratima, a nema teorije da saznas tko te prijavio. U Hrvatsko se susjedi ne mijesaju u tudje stvari, pa cak ako netko nekoga prebija na ocigled. Ako tko i prijavi, policija i njemu na vrata dodje, a nekako i nasilinik uvijek zna tko ga je prijavio.

VL
RE
reborn
17:36 22.09.2019.

"Nitko ne zaslužuje nasilje. Nitko ne smije trpjeti nasilje i važno je nasilnika prijaviti. Nemojte trpjeti nasilje, prijavi nasilnika, prokaži nasilnika. Tako štitiš sebe, tako štitiš svoju obitelj, tako štitiš svoje prijatelje. Svi trebamo dati podršku i kao društvo trebamo prestati šutjeti, a ti zaslužuješ bolje i vrijediš više".... Razmišljam o tome kako nas sve maltretira Pupovac i otvoreno kažem - slažem se s ovom izjavom.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
21:23 22.09.2019.

Iskorištavanje ugroženih skupina građana za samopromociju i promociju svog svjetonazora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.