Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Poruka Srba u Mlaki koju je Pupovac propustio

Naravno da je štetno za hrvatsko-srpske odnose davati pažnju tom cirkusantu koji je čak i Miloradu Pupovcu spominjao “ustašku majku”, osim tretirati ga kako pravna država treba osuđenog zločinca koji se ponovno grozi žrtvama.

Komentari 32

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
14:01 24.04.2018.

Jurasiću čuvaj se bijesa Bojana Glavonjaševića

VL
IJ
ijatebi
14:07 24.04.2018.

Nije mi jasno što naši mediji toliko prenose političare iz Srbije?? Kada su zadnji put objavili izjave iz Njemačke,Francuske ili neke druge normalne zemlje s kojom smo u uniji. Više se sluša Beograd nego u doba SFRJ. Boli me što kaka Vučić,Vulin,Vukašin itd itd...Neka lajušto žele sa svoje strane Dunava.Koga briga.

VL
Avatar MK
MK
14:10 24.04.2018.

Vojislav Seselj je kaznje za zlocine u Vojvodini! Tko i kada ce procesuirati Vojislava Seselja za sve zlocine Koje je pociniu u Hrvatskoj a da nije nit optuzen za to?

VL
HD
HDZSDP
13:07 24.04.2018.

Jel to onaj lik o kojemu ovisi Plenković i vlada?

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
13:47 24.04.2018.

Pupovac i Šešelj su jedno te isto, srpski provokatori. Jedino imaju različite uloge, Šešelj glumi siledžiju kojem je cilj raspirivati agresivnost i hrabrost, a Pupovac glumi mučenika kojem je cilj raspirivati strah i ugroženost kod Srba, a sve s istim ciljem, držanjem Srba uvijek na istoj patološkoj liniji ugroženosti, izoliranosti i mržnje. Tko je bio štetniji 1991., Šešelj koji je pričao o klanju Hrvata zarđalim kašikama, ili Pupovac koji je pričao o pokrštavanju 11 iljada srpske dece?

VL
FA
fakin2012
13:17 24.04.2018.

ova današnja retorika iz Beograda mi sliči na 1987. godinu kad je Milošević krenuo da srpski bude službeni u cijeloj YU, a potom 1990. pokrenuo JNA da stave tenkove na granice velike srbije

VL
Avatar MK
MK
14:13 24.04.2018.

Milan Paroški g. 1991 u Jagodnjaku, HRVATSKA: "i onaj koji vam kaze da to nije srpska zemlja, njega imate pravo da ubijete kao kera pored tarabe"! (hoce li DORH zatraziti konacno izrucenje Milana Paroskog?)

VL
Avatar MK
MK
14:09 24.04.2018.

Vojislav Seselj je smisljeni sastavni dio aktuelne i orkestrirane Srpske Politike... Brnabic treba Vojislava Seselja da se moze praviti kao da je Plenkovic problem... Milorad Pupovac treba Vojislava Seselja da se moze praviti kao da se medusobno gazimo - kao da je sa druge strane Jandrokovic palio Srpsku zastavu... Ovakve interpretacije Milorada Pupovca slusamo svakodnevno i o Domovinskom Ratu gdje sustavno i smisljeno mjesa posljedice i uzrocnike - i Vojislav Seselj mu dobro dode da Hrvate koji su se Seselju suprotstavili lako baci u istu kategoriju sa Seseljom !

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:33 24.04.2018.

Da....Clown Seselj je cirkusanta pupovca nazvao i "jadnikom"...jadni li su obadva!

VL
BI
bikica7
15:57 24.04.2018.

Kada vidim ove velikosrbe kako pljuju u večernjem listu protiv Hrvatske, mislim da sam uzeo krive novine.Zašto dopuštate ove izljeve mržnje a nas komentatore kažnjavate za puno blaže izrečenog.Sada recite da UDBE nema u Hrvatskoj.

VL
TR
tragurion1954
16:07 24.04.2018.

Što se Pupavac čudi, pa priča se po Beiogradu da je Šešelj i tenisaču Novaku Đokoviću psovao ustašku mater???

VL
GB
goran.brodsky.3
17:32 24.04.2018.

Srbija nije izvela agresiju na Hrvatsku.Izveli su je hrvatski Srbi.Koliko je Srbij bilo stalo do Hrvatske i Krajine vidi se po tome što nije prstom makla za Oluje."Velikosrpsaka ideja"u tom kontekstu proizlazi iz Krajine a ne iz Srbije.Srbija je bila agresor u Hrvatskoj ne više nego Hrvatska u Bosni.Zapravo,puno manje.HVO je bio pod potpunom kontrolom Hrvatske u svakom pogledu dok je vojska sao Krajine bila više manje samostalna uz logističku potporu Srbije

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
14:09 24.04.2018.

Novinar je napisao sasvim korektan članak, ispravno detektirao većinu problema srbijanske strane,. No istodobno je namjerno zanemario da je u Hrvatskoj podignut spomenik osuđenomu teroristu Barešiću, da u Hrvatskoj ulice nose imena visokopozicioniranih ustaških dužnosnika, da u Hrvatskoj djeluje udrugaa koja u grbu ima ustaški podzdrav ZDS, da Hrvatska plaća mirovine ustaškim vojnicima, da se Vlada RH i predsjednika RH benevoletno odnose prema proustaškim pojavama u Hrvatskoj. Zato Vulin i slični imaju dovoljno materijala kojima će upozoravati na hrvatsko licemjerje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.