Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A TKO JU NE VOLI?

Portugalac se toliko oduševio poznatom hrvatskom slasticom: 'Ovo je savršenstvo, kako ostajete vitki!'

Foto: pixabay
1/2
01.03.2024.
u 15:54

Portugalca je okus Linolade oduševio te ga je opisao kao “izvorni nektar bogova, poput zlatnog dijamanta i platine pomiješanih u savršenstvo“.

Portugalac koji sa svojom suprugom Hrvaticom živi u Zagrebu, na popularnoj aplikaciji Reddit podijelio je svoje prvo iskustvo s Podravkinom Linoladom. Naime, Portugalca je okus Linolade oduševio te ga je opisao kao “izvorni nektar bogova, poput zlatnog dijamanta i platine pomiješanih u savršenstvo“. 

Osim same riječi hvale za ukus Linolade, Portugalac je pohvalio i nas Hrvate izjavljujući kako smo fit i kako uspijevamo održati našu liniju iako se Podravkina Linolada prodaje u dućanima. 

How are you even thin with Lino Lada?
byu/EconomistTemporary85 incroatia

U komentarima više je onih koji se referiraju na fit Hrvate nego na Linoladu, “LOL, Hrvati su najdeblji u Europi“, “Pogledaj zube ljudima iznad 40-e koji žive izvan grada, pa onda nešto komentiraj“. 

Pojedinci u komentarima savjetuju Portugalca da radije proba Linoladu gold, “Ako misliš da je to dobro, probaj Linoladu gold“, “Baci to u smeće, probaj Linoladu gold“. Među komentarima našlo se i onih koji su se žalili na cijenu Linolade i komentirali kako smo fit jer je Linolada preskupa za nas. Iako se komentirala Linolada neizbježan je bio komentar jednog pojedinca koji je izjavio kako ne jedemo Linoladu već Hrvati više vole Nutellu. 

VIDEO: Selo Lubenice nalazi se na visokoj klisuri nad morem, na zapadnoj obali Cresa

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:28 01.03.2024.

Za mene je broj 1. Lino Lada 2. Eurocrem.... Nutella na udaljenom trećem mjestu.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:13 01.03.2024.

Nutella, za mene, nema konkurenciju. Lino Lada mi je grozna. Iman osjećaj, između ostalog, da ima pet kila cukra u njoj. Di je to od one nekadašnje Kinder Lade, po Ferrerovoj recepturi, naravno. Nebo i zemlja.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:29 01.03.2024.

Linolada i eurokrem! Nutella je za one koji klecaju pred svime što je sa zapada, makar nama prodavali onu jeftinu recepturu koju ne koriste za zapad. Važno je da je smeđe i da piše Nutella.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije