Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porez na dohodak
Povratak na članak

Porezna uprava o pozivima za primjenu posebnog postupka utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak

Porezna će uprava, temeljem izmjena Zakona o porezu na dohodak, u ovoj godini po prvi put primijeniti poseban postupak utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak za 2015. godinu.

Komentari 6

Avatar deziderij
deziderij
16:44 29.01.2016.

Meni je stiglo poštom. Na dnu tog, nazvao bih ga, poreznog pamfleta stoji i opomena za kaznu 2.000 do 50.000 ako se ne javim u poreznu u roku od 8 dana. "Pravna" država odmah prijeti represivnim mjerama. Ne pitaju se imam li što za jesti, imam li kakvo zaposlenje, imam li ikakve životne uvjete dostojne ljudskog bića ? U 2.014 god. radio sam u Sloveniji 6 mjeseci u hrvatskoj firmi koja je izvodila radove u Sloveniji. U 2.015-oj god. predao sam poreznu prijavu za povrat poreza koji nisam dobio jer Hrvatske nema takvog sporazuma sa Slovenijom i povrata poreza nema. Sad me p(r)ozivaju i čini mi se da će, i to zasigurno, oni tražiti da ja nešto njima platim. Kako god da okreneš Hrvatska ispada lopovsko-pljačkaška država koja nas pljačka po zakonu. Majstori su u smišljanju sve novijih i sofisticiranijih ozakonjenih nameta kojima nam deru kožu s leđa i to na živo. Kakvo .ranje od države.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:06 29.01.2016.

lažnim braniteljima i diktatorovoj ženi trebaju pare. to je tuđmanova obećana švicarska i oslobođenje od zločeste jugoslavije, beograda i ralja komunizma,

VL
LA
lana78
16:33 29.01.2016.

ja sam dobila postom prije par dana

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:46 29.01.2016.

Na koji je način poslan poziv? Putem pošte, telefona, e-građanina... Dajte cjelokupnu informaciju kad već pišete o tome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.