Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2023. u 21:22

Imamo slabo plaćene roditelje koji odbitke za djecu ne mogu koristiti, imamo niz olakšica koje koriste samo oni s visokim plaćama, imamo srednji sloj koji plaća najviše, a imat će crkavicu od mirovine...

Ključne riječi

Komentara 4

TR
trpimir2022
17:15 26.05.2023.

Primjer kako riješavanje trenutng problema, stvara još veći problem u budućnosti. Bože spasi nas takve vlasti.

DU
Deleted user
14:04 26.05.2023.

Tipicna psihologija trgovaca. Vidi se samo prva rijec i prvi broj. Ostalo budemo osjetili jako brzo.

DU
Deleted user
11:54 26.05.2023.

Neko smanjenje poreznog opterećenja ni nije cilj - nego da se "istjeraju na čistinu" lokalni vlastodršci, dakle da oni nametnu potencijalnim glasačima max stope lokalnih poreza. Prozno rečeno, Štefica Cvek u raljama života. Da vide da ih i oni gule, s lokalne razine. O tome se zapravo radi. Ne da ćemo postati Monaco nakon reforme nego da lokalne stranke izgube naglo popularnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije