Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najprometnija cesta

Pored Varaždina poginula biciklistkinja (61)

prometna, sudar, očevid, bicikl, biciklist (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
28.04.2013.
u 10:08

Na nju je naletio osobni automobil te je preminula na mjestu događaja. Nesreća se dogodila u Varaždinskoj ulici, tj. glavnoj prometnici koja povezuje Varaždin, Ivanec i Krapinu.

U Nedeljancu pored Varaždina u nedjelju prijepodne poginula je 61-godišnja biciklistkinja. Na nju je naletio osobni automobil te je preminula na mjestu događaja. Nesreća se dogodila u Varaždinskoj ulici, tj. glavnoj prometnici koja povezuje Varaždin, Ivanec i Krapinu.

Već desetljećima govori se o izgradnji brze ceste koja bi te gradove povezala van gusto napučenih naselja te je to i učestala tema predizbornih skupova. No po tom pitanju još gotovo ništa nije napravljeno te i dalje ispred kućnih prozora mještanima općina poput Vidovca, u kojem je Nedeljanec, ili susjednog Maruševca, dnevno prođe i više od deset tisuća vozila, što ovu državnu cestu čini najprometnijom u Varaždinskoj županiji.

>>U teškoj prometnoj nesreći poginulo devetogodišnje dijete

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije