Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA

Porečka policija uhitila 25-godišnjaka kod kojeg pronađeno 364 g amfetamina

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
19.05.2019.
u 18:11

Utvrđeno je  da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske oznake i da mladić nema položen vozački ispit

Porečka policija podnijela je kaznenu prijavu zbog preprodaje droge i predala pritvorskom nadzorniku 25-godišnjeg mladića iz Poreča, u čijem je stanu pronađeno 364 grama amfetamina, doznaje se u nedjelju iz Policijske uprave istarske. Mladić je prijavljen i za krivotvorenje isprave.

Naime, nakon prikupljenih saznanja da se 25-godišnjak bavi preprodajom droge i koristi automobil s nepripadajućim registarskim oznakama, policajci su u petak oko 22,30 sati na makadamskom putu Parenzana na području  Poreča zaustavili automobil Fiat Punto, kojeg je vozio 25-godišnjak. Utvrđeno je  da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske oznake i da mladić nema položen vozački ispit.

Policijski službenici su temeljem naloga  Županijskog suda u Puli pretražili automobil i stan u Poreču, u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi te pronašli 364 grama  amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge te više vrećica namijenjenih za pakiranje droge.

Droga je oduzeta i bit će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“. 

Kriminalističkom istragom nad osumnjičenim 25-godišnjakom utvrđeno je  da je pronađena droga bila namijenjena preprodaji pa je  25-godišnjak u subotu navečer uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske dok će zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nadležnom sudu biti podnijet optužni prijedlog.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
predator57
19:20 19.05.2019.

Momci samo naprijed. Podrška policiji u suzbijanju kriminaliteta drogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije