Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše promila

Poreč: Pijani mladić vrijeđao policajce i oštetio policijsko vozilo

petarda4_mas_crn_010111
Maja Šantoši /Pixsell
31.01.2011.
u 13:33

Vozio je pijan i odbio isključenje iz prometa, a kad su ga priveli, izudarao je "maricu"

U nedjelju oko 4 sata ujutro, na autobusnom ugibalištu M. Tita u Poreču, zaustavljen je osobni automobil marke Mercedes, pulskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao 20-godišnjak iz Poreča. Nakon što mu je rečeno da je počinio prekršaj zbog kojeg je isključen iz prometa, 20-godišnjak je počeo negodovati te je krenuo prema svom automobilu u namjeri da nastavi voziti. Policajac ga je spriječio i rekao mu da je uhićen.

Na to je 20-godišnjak nastavio galamiti, vrijeđati i prijetiti. Nakon toga, službenom je vozilu prišao suvozač iz zaustavljenog automobila, 20-godišnjak iz Poreča. Kako je i on bio pod utjecajem alkohola, stao je vrijeđati policijske službenike pa je i on uhićen.

Dok su ga prevozili u policijsku postaju, 20-godišnji je vozač udarao u bočne oplate unutarnje strane službenog vozila. Oštetio ih je, a šteta je oko oko tisuću kuna. Prilikom privođenja lakše tjelesne ozljede zadobio je policijski službenik.

U nedjelju u 11 sati mladići su privedeni na Prekršajni sud u Poreču.

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
19:44 31.01.2011.

Ovako nešto se može samo raditi u Hrvatskoj. Pustiti će ga na slobodu i nikom ništa.

OB
-obrisani-
06:22 01.02.2011.

sad će policajac dobiti otkaz jer je maltretirao sinove regionalnih močnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije