Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE NESUGLASICE U TAKTICI

Porazni američki izvještaj o greškama Kijeva: 'Ukrajina u protuofenzivi doživjela strateški debakl'

09.12.2023.
u 22:47

Povremeno je bilo oštrih nesuglasica što se tiče taktike i vremena, Washington je želio da to bude već sredinom travnja, čime bi se spriječilo utvrđivanje ruskih linija, Ukrajinci su oklijevali i na kraju nisu krenuli. Amerikanci su vjerovali da je frontalni napad mehaniziranim snagama bio izvediv s vojskom i opremom koju je Ukrajina imala te bi bilo moguće dosegnuti Azovsko more u 60 do 90 dana.

Komentara 116

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:01 09.12.2023.

Pranje ruku od propalog projekta. Tu je najlakse okriviti one koji su ionako najvise izgubili. Koga ce kriviti za neuspjele ekonomske sankcije protiv Rusije ?

ZP
Zabranjen pristup
23:13 09.12.2023.

Narativ pada u vodu. Kako su nam lagali o koroni tako i o ukrajini

Avatar Striborski
Striborski
23:25 09.12.2023.

Svoje neuspjehe pripisat će Ukrajincima koje koriste kao topovsko meso u sukobu s Rusijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije