Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENDOVI
Povratak na članak

Porast broja starijih osoba u idućih će 10 godina udvostručiti zdravstvene troškove

O ubrzanoj demografskoj promjeni govori i podatak da se u deset godina udvostručio udio stogodišnjaka, odnosno osoba iznad 95 godina

Komentari 4

Avatar comparator
comparator
07:58 25.11.2016.

Pitam se koji je stav ljudi koji misle da su im ostarjeli roditelji teret ? Pa naravno da će uzimati lijekove jer im doktori s zadovoljstvom proširuju lijekove i tako zadovoljavaju svoje pokrovitelje koje ovdje ne bih spominjao ali postoje u legalnom i ilegalnom obliku.

VL
ST
stomugromova
08:04 25.11.2016.

Zanima me tko stvarno stoji iza ovih objava koje potpisuje HINA i koji je cilj toga ? U zadnje vrijeme HINA je postala informativni servis stranih tajnih službi i neoliberalnih korporativnih centara moći.

VL
Avatar kravata
kravata
08:06 25.11.2016.

I ovaj rezultat demografije izjednjacavanje muza i zene ne ispunjavanja i sprecavanja priridne zadace covijeka. Koje kakve udruge bore se za priridu i trose novac , ne treba se trosit pririda ce sebi uzet svoje kad je covijek nece.

VL
Avatar fijolica
fijolica
15:25 25.11.2016.

A da se sustav malo bolje i kvalitetnije pobrine za demografsku obnovu poticajima, ohrabrenjima, radnim mjestima, olakšicama za mlade obitelji? Umjesto da se tako zdušno bore i titraju oko onih koji po prirodi ne mogu demografski obnoviti zemlju? Svi su zaštićeniji nego mlade ljudske obitelji, s time da opća propaganda ide u pravcu individualizma, zatvorenosti novome životu i sebičnosti i razmaženosti, kultu tijela i divljenja lažnim uzorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.