Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Janšino pismo
Povratak na članak

'Popustite Orbánu, još će jedan brod otploviti iz EU'

Lideri 26 zemalja dobili Janšino pismo u kojem izražava zabrinutost za EU

Komentari 29

BE
Beskucnik
20:20 19.11.2020.

SAD je zajednica drzava , policija iz jedne drzave ne smije uci u drugu , Louisiana ima Francuski sudski zakon , svaka drzava ima drugacije zakone , skolstvo , jedino zajednicko je vanjska politika , vojska , ali i to bez senatai predstavnickog doma u kojem sjede predstavnici svake drzave ne moze , predsjednik SAD se bira glasovima elektora svake drzave , a ne vecinom glasova , ...Pa nije EU Njemacka kolonija , ne moze EU nametnut suverenoj drzavi ni jedan zakon ,ideolosko slijepilo Brusela unistit ce EU , krivo je za brexit ,saveznistvo sa Njrmackom Hrvatskoj nikad nije donijelo nista dobro , trebamo kao Dubrovnik nekad vodit politiku u vlastitu korist

VL
OP
opančar
17:29 19.11.2020.

eu će se raspast ko kula od karata, nebu masončine prošle kraj sija, orbana i putina, ne sekiraj se janša, bu sve došlo na svoje.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:48 19.11.2020.

Iako mi ne lezi Orban ali vodi suvereno svoj narod.Nije kao nasl poslusnici.Pogledajmo Slovence mali narod ali su uspjesni.L i suvereni svaka cast.Treba ucit od Slovenaca ovdje u Moskvi,puno njihove bjele tehnike sprtske opreme farmacija itd.Nisu kao nasi pogorsavali odnosee sa Rusijom dase dodvore Briselu pa sami sebi naskodimo..Treba ucit od njih mozemo pricat protiv Slovenaca koliko hoces ali ujutro kod njih na posa moramo ici.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
17:20 19.11.2020.

EU ce se tak i tak razdjelit na Istocni i Zapadni dio

VL
RE
Relityforever
23:56 24.11.2020.

Bez 17 miljiardi eura koje dobivaju Madjarska I Poljska te zemlje su mrtve I zakopane. Da barem izadju iz EU tako ce barem biti vise novaca za HR. I dijeca u Madjarskoj znaju koliko je Orbanova vlada korumpirana.

VL
NM
nemirno more
19:23 19.11.2020.

zašto biježati od vladavine prava...

VL
Avatar PatriaCro
PatriaCro
18:04 19.11.2020.

Nitko im ne brani da odu. Samo što Mađarska nije glupa da napravi sebi ono što su si napravili britanci. Bez novaca iz EU, Mađarska bi izgledala kao i prije 30 godina.

VL
Avatar PatriaCro
PatriaCro
18:07 19.11.2020.

ahh Janša. Slovenci i skoro svi europljani su ga razapeli što je jedini ( osim Vučića ) navijao za Trumpa. Valjda Slovenija neće platiti cijenu radi takvih "političara".

VL
FA
fajlpz
18:13 19.11.2020.

Našao se pametni Janša da soli pamet.Onaj koji unaprijed čestita predsjedniku. A kako se kaže brexit na Mađarskom?Ma dajte lako je otić Englezima a Orban može samo do ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.