Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NE ZNA UZROK

Popustila konstrukcija: Urušio se šator pred varaždinskom bolnicom

Foto: Ivica Grudiček/HRT
1/3
10.12.2020.
u 10:51

U trenutku popuštanja, u njemu se nisu nalazili pacijenti ni zdravstveno osoblje

Tijekom noći dogodilo se popuštanje konstrukcije jednog od vojnog šatora podignutog u krugu Opće bolnice Varaždin, privremenog smještajnog kapaciteta s razvodom kisika, u kojem se nisu nalazili pacijenti niti zdravstveno osoblje.

Obaviještena je vojska kako bi se vojni šator ponovno stavio u funkciju. Razvod kisika nije oštećen - izvijestila je danas Opća bolnica Varaždin.

Vojne šatore postavila je vojska, a u njima su povremeno bili smještani pacijenti u tranzitu prema drugim zdravstvenim ustanovama.

VIDEO Šatori u krugu Opće bolnice Varaždin

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
11:13 10.12.2020.

idioti! koji k će vam šatori, kad su vam bolnice poluprazne! a kad smo već kod toga u samom vž i pa i u okolici ima toliko objekata koji su neiskorišteni! tako da potreba za bilo kakvim šatorima nije realna! šatori služe za medijsku propagandu i zastrašivanje, ništa više!

LU
Ludwik
11:11 10.12.2020.

Stavite kao potporne stupove Čačića i one tikvane koji ga biraju... Propalice nisu u stanju šator podignuti... Pa to se uspješno još u kamenom dobu radilo...

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
11:06 10.12.2020.

Sad će to vječiti gubernator Međimurja čačić sredit i to svojim novcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije