Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POPUŠTANJE MJERA
Povratak na članak

Stožer: Tri novooboljela u Hrvatskoj, od sljedećeg tjedna okupljanja do 300 ljudi na otvorenom

HZJZ izdao je nove upute za škole i vrtiće. Sada je dozvoljeno da u razredu bude i do 20 učenika

Komentari 5

ST
stefj
07:45 21.05.2020.

Neće pomoći niti duže radno vrijeme niti ako maknu zabranu nedjelje u velikim centrima, neće se promet vratiti na doba prije korone još dugo, dugo vremena, pitanje da li će tko će preživjeti krizu... Ako ugostiteljski sektor bude imao promet 50% onog prije krize, možemo svi mahati repom... Koja rupa, rupetina u proračunu, nevjerojatno...

VL
LI
liliZG
12:32 21.05.2020.

ženu pozitivnu na COVID puste doma jer je ona inzistirala, pa nema ona što inzistirati ako je ugroza za ostale ljude, sada kad joj familija bude pozitivna, kada pogrebnik i njegova familija bude pozitivna, tko će onda biti kriv za širenje bolesti.... pa jeste li vi normalni?????

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
15:19 21.05.2020.

Danas prije podne je na beogradskoj TV Happy rečeno da Hrvatska iznosi krive podatke,tj.da umanjuje broj novooboljelih,osobito u primorskim županijama kako bi spasila turističku sezonu.Da je to rečeno u nekoj drugoj državi,a ne u Srbiji čovjek bi se zamislio,ovako,izgleda da je to sve laž.Osobito je žalosno što je to rekao njihov epidemiolog,ne znam kako se zove samo znam da je i ranije davao neke neozbiljne izjave.

VL
HA
Hanok
14:13 21.05.2020.

Laž. Turistička sezona je na koljenima i radi se sve da pad od 60% ne dode do 90%. Na jesen kada velike države kažu da su riješili problem u HR če biti odjednom “novi val”

VL
VO
Volimrukomet
10:54 21.05.2020.

A što ćemo ako razred ima 21 Učenika? Bože sacuvaj, svaki dan nešto novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.