Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinoć u Labinu

Popularnom avanturistu Hrvoju Juriću ukrali bicikl: 'Neću podizati prijavu, samo ga vratite'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
20.12.2021.
u 09:59

U Hrvatskoj postoji nekolicina takvih bicikala, objasnio je Jurić, te ostavio svoj broj mobitela kao kontakt ako ga itko vidi

Popularni biciklist i avanturist Hrvoje Jurić podijelio je vijest sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako mu je neko ukrao bicikl. 

"Nisam mislio da ću ikada pisati ovakav status, ali sinoć mi je u Labinu, nažalost, ukraden bicikl", napisao je. 

U Hrvatskoj postoji nekolicina takvih bicikala, objasnio je Jurić, te ostavio svoj broj mobitela kao kontakt ako ga itko vidi. 

"Ako osoba koja je uzela bajk vidi ovaj status, zamolio bih je da mi ga vrati, neću podizati nikakvu prijavu. Bajk mi je jako važan za budući projekt. Hvala vam", napisao je. 

Podsjetimo, Jurić je 8. lipnja 2019. godine krenuo na putovanje oko svijeta električnim biciklom u nadi da će ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Na kraju je i srušio rekord te prešao 29.061 kilometar, i to za 133 dana i šest sati vožnje.

>> VIDEO Božićna drvca: Istražili smo koja su najbolja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:17 20.12.2021.

Nebi Istrijani ukrali, oni su pre dobri u odnosu na nas u ostatku zemlje, mi smo za njih niza bića

TA
Tarantula
10:10 20.12.2021.

Biciklisti su to, to je takva skupina ljudi koji ne poštuju zakone i pravila, pa zašto bi onda poštivali i tuđe vlasništvo bicikla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije