Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA ODLUKA!
Povratak na članak

Popularno turističko mjesto zabranilo roštilj zbog globalnog zatopljenja: Stanovnici zgroženi odlukom

Stanovnici tvrde kako pokušavaju uništiti turizam i kako je to najgora vrsta društvene korektnosti.

Komentari 3

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:45 19.03.2021.

Fasisti buducnosti bit ce lazni antifasisti , sta je sljedece , zabrana jedenja mesa , zabrana putovanja (zbog CO2) , zabrana religije naravno to ime je prvo , brisanje identiteta (svih) , sve skupa vodi poskupljenju , gubitku industrije i direktno u glad i siromastvo , mozemo je hrvatski pandam belosvjetskim filozofima , redom iz bogatih obitelji i s zlatnim kreditnim karticama , dobivenim od roditelja

VL
JO
jorgen
16:33 19.03.2021.

Zeleni su zapravo fašistički ekstremisti koji sa PRAVOM ekologijom imaju rubne veze. Glavni cilj je uvođenje neofašizma u 21-om stoljeću, sustava koji bi stekao apsolutnu kontrolu nad pojedincem. Nisu prisutni samo u Engleskoj, jaki su u Njemačkoj (upravo osvajaju pokrajine na izborima), a kod nas imaju podružnicu koja tek stasa - Možemo.

VL
ST
stefj
17:29 19.03.2021.

Nema goreg od tog zelenog fašizma. Naročito jer ga smatraju politički korektnim i podržan je kod političara i u medijima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.