Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO POTEZOM

Popularni profesor FER-a snimio pjesmu za sve studente koji su pali ispite: 'Položit ću kad tad'

YouTube/Mervan Pasic
28.02.2023.
u 22:24

Iako naslov pjesme podsjeća na onu popularnog Queena, profesor Pašić zapravo je odlučio - repati. Namijenjen svim studentima koji su pali ispite, ova je pjesma dobila samo pohvale u komentarima

Nekima uspješno, a nekima malo manje, no većini hrvatskih studenata službeno je završio još jedan zimski ispitni rok. Tim povodom jedan od omiljenih profesora Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) Mervan Pašić studentima je poslao poruku koja je oduševila brojne, i to pjesmom 'Student rhapsody: Položit ću kad tad'. 

No, profesor nije sam bio u ovom pothvatu pa su mu tako pomogli, navodi se ispod pjesme, ''Božo Sax'' u pjevanju i alto saksofonu te ''Đuro Ramonica'' u pjevanju i usnoj harmonici. Iako naslov pjesme podsjeća na onu popularnog Queena, profesor Pašić zapravo je odlučio - repati. Namijenjen svim studentima koji su pali ispite, ova je pjesma dobila samo pohvale u komentarima, a brojni su pitali kada će izaći na platformu za streamanje glazbe Spotify.

''Pjesma je očekivano dobra, ali kostimografija i videoprodukcija dižu sve na jednu dosad neviđenu razinu. Za svaku pohvalu!'', piše jedan komentator.  ''Pisma je zakon, točno ovaj beat i flow mi struje mozgom kad dođem na ispit koji znam da ću pasti.. Super ste!'', pisali su drugi, a profesor je poručio kako bi mogla pomoći baš svim studentima koji će svoju ''sreću'' morati potražiti na nekim drugim ispitnim rokovima.

>> VIDEO Fanovi ipak ne vole Let 3? Na službenoj aplikaciji su među tri najgore pjesme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije