Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZAVRŠETAK

Popularni Hrvat s pratiteljima spasio afganistansku obitelj: '100 posto bi ga ubili, bez riječi sam'

Instagram/Kristijan Iličić
27.08.2021.
u 15:32

Otkrio je da su sada u tranzitu u jednoj zemlji te da su svi papiri riješeni koji su potrebni da bi novi život započeli u Australiji

Poznati hrvatski putopisac Kristijan Iličić objavio je danas tisućama svojih pratitelja da je Afganistanac za kojega su njegovi pratitelji na njegovu molbu prikupljali sredstva, a on povlačio razne veze, uspio pobjeći iz pakla koji je nastao nakon što su talibani zauzeli njegovu zemlju.

 

U pitanju je Noor, lokalni vodič koji je pratio i Kristijana na njegovu putovanju Afganistanom.

- Noor je uspio izaći iz Afganistana sa svojom ženom, curicom od četiri mjeseca i svojim sinom od četiri godine. Hvala svima od srca na svemu. Toliko sam sretan, ne mogu vam opisati. Uspjeli smo ga spasiti. Da je ostao 100 posto bi ga ubili. Bez riječi sam - oduševljeno je na Instagramu objavio Iličić, koji je ranije zahvaljujući svojih pratiteljima prikupio više desetaka tisuća dolara za spašavanje Noora i njegove obitelji.

- Hvala na svim porukama podrške i svim uplatama. Nije bitno je li bio jedan dolar, dva, pet, deset, pedeset. Bilo je čak uplata od 500 dolara i više. Bitno da je bilo od srca i da ste bili spremni pomoći ljudima koje ne poznajete i koji se nalaze na drugom kraju svijeta i prolaze pakao. Hvala što ste pokazali veliko srce - dodao je.

Otkrio je da su sada u tranzitu u jednoj zemlji te da su svi papiri riješeni koji su potrebni da bi novi život započeli u Australiji.

Foto: Instagram

 

Ključne riječi

Komentara 4

IS
istinapakadbude
20:47 27.08.2021.

Kako ne raditi nista i putovati po svijetu. Ovaj lik kvari drustvo!

BE
berija
15:43 27.08.2021.

Je li mu žena zamotana? Je li on uopće pismen? Što zna osim hodati po Afganistanu? Što će nam taj tvoj prijatelj? Zašto bi ga ubili? U svakom slučaju, napravio si štetu. Trebao je ostati u Afganistanu, debeli monstrume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije