Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE UNIŠTEN MEHANIČKIM PUTEM

Popucale ploče spomenika 'Oluja 95' u Kninu: 'Krivac' su visoke temperature

Knin: Spomenik hrvatske pobjede 'Oluja 95'
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
01.07.2022.
u 22:51

U Kninu je prije nekoliko dana zabilježena rekordno visoka temperatura od čak 40.4 stupnja Celzijusa

Uslijed visokih temperatura, popucale su ploče spomenika hrvatske pobjede "Oluja 95" u Kninu. Spomenik postavljen 4. kolovoza 2011. godine do sada nije imao slične probleme. Snimkama obližnje nadzorne kamere utvrđeno je kako spomenik nije uništen mehaničkim putem, navodi RTL

U Kninu je prije nekoliko dana zabilježena rekordno visoka temperatura od čak 40.4 stupnja Celzijusa te je bio treći najtopliji grad u Europi. Ljeta u Kninu, naime, svake godine ruše temperaturne rekorde.

Za sutra je za kninsku regiju Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) postavio žuto upozorenje zbog toplinskog vala. Naime, očekuje se da će na tom području temperature biti više od 35 °C.

- Budite na oprezu zbog vrućina koje se očekuju. Mogući su zdravstveni rizici među osjetljivom populacijom, ponajprije kod starijih i kod male djece - naveo je DHMZ.

VIDEO Pogledajte spektakularno spašavanje unesrećenog kojem se jet ski prevrnuo u nemirnom moru!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar gusjenica
gusjenica
19:50 02.07.2022.

Ma kakva temperatura. Imamo li mi više u ovoj državi stida i srama?

Avatar Mileseva
Mileseva
18:46 02.07.2022.

Jel i ovo hdz pravio?

Avatar Mileseva
Mileseva
19:54 02.07.2022.

Kriva temperatura? Ovi isti nam tako govore da Jukrajinci pobjedjuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije