Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

Poprskan akumulatorskom kiselinom dok je popravljao motor kamiona

hitna pomoć
Arhiv VL
05.11.2009.
u 11:37

Dok je popravljao motor kamiona, 29-godišnjeg mladića jučer je poprskala akumulatorska kiselina po licu i tijelu zbog čega je prevezen u KBC Rijeka.

LABIN - U nesreći na radu teško je ozlijeđen 29-godišnji S. V. iz mjesta Zajci, kojeg je po licu i tijelu poprskala akumulatorska kiselina. On je jučer oko 13 sati u garaži za popravak motornih vozila Autotrans s kolegama popravljao kamion MAN. Kad su izvadili dvije akumulatorske baterije, jedna od njih je iz neutvrđenog razloga eksplodirala. Mladić je teško ozlijeđen i prevezen u KBC Rijeka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Robinzon
Robinzon
17:17 05.11.2009.

Svako se uči dok je živ.Očito nije mogao upaliti motor, pa je pojačavao akumulator kablovima sa drugog akumulatora i pri tome zamjenio polove. Eksplozija ahumulatora je neminovna.

OB
-obrisani-
18:47 05.11.2009.

Trebao je prvo da se konsultuje sa glavašom , ipak je stručnjak stručnjak!

MM
Mladen Miletić
21:29 05.11.2009.

Glavaš je glavni sa tim oružijem za likvidaciju civila..Patent još nije Natu ponudio za Qantanamo. Ovdje kukavica Hrvat malo poprskan i idjuri odmah u bolnicu, umjesto trk u garažu po seljotep....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije