Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napuštaju stranku

Popović: HSP-om dr. A. Starčević upravlja Karamarko

ruža tomašić,portal
Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.02.2013.
u 15:15

U HSP-u AS vlada staljinistički način vođenja stranke, poručio je Marijo Popović

Bura vlada među pravašima Ruže Tomašić. Više od 700 članova HSP dr. Ante Starčević sa splitskog područja izlazi iz stranke, rekao je na konferenciji za novinare bivši predsjednik splitske podružnice HSP-AS Marijo Popović.

- U HSP-u AS vlada staljinistički način vođenja stranke u kojemu svi oni koji kažu da nisu za bezuvjetnu koailciju sa HDZ-om bivaju ne samo marginalizirani već i isključeni iz stranke - rekao je Popović i dodao kako Tomislav Karamarko upravlja HSP-om AS.

Zbrka u HSP-AS počela je kada je njihov član Ante Turudić na sjednici Časnog suda HSP-a (druge stranke) glasovao za isključenje Ante Đapića. Izbačen je iz HSP-AS, a raspušten je i niz organizacija u splitskom području. Turudić je trebao biti na ovoj 'odmetničkoj' presici, ali nije došao.

Istodobno se oglasio Damir Ćosić Roda, bivši predsjednik HSP-AS, sada povjerenik, koji tvrdi kako je laž da im članstvo masovno odlazi. Stranku je napustilo, tvrdi, 30-ak članova. Josip Gojak, predsjednik Kluba mladih i Odbora za promidžbu stranke, također tvrdi da je informacija o 700 članova lažna.

"Taj broj od 700 članova je u ogromnoj mjeri uveličan, a realan broj nije prešao preko 30 članova", naveo je Gojak u današnjem priopćenju.

>> Ruža Tomašić: Dogovor o Ljubljanskoj banci ravan je izdaji

Komentara 9

LI
Livi
15:28 18.02.2013.

E moj Popovicu! Na isti dan kad se tolike lijeve stranke ujedinjuju i potpisuju sporazum o zajednickom nastupu na lokalnim izborima, ti najavljujes i unistavas i ono pozitivnog sto se do sad ucinilo. Odgovori nam za koje dobro?

Avatar jugogeneralčina franjo tuđman
jugogeneralčina franjo tuđman
15:54 18.02.2013.

tko god kolaira i pravi suradnju sa komunjarskim franjinim adezenjarama ili bilo kojim hrvatskim komunjarskim strankama ne može biti član "hsp" to neka bude jasno svim članovima prave hrvatske čiste stranke,gospodo ili jeste ili niste pravi hrvati - ne možete se okrećati kako vjetar puše,onaj tko je bio komunjara on je to i ostao,ovo je u rangu isto tako da je hsp potpisao sporazum sa sedepenjarama kad je vladao hdz,to je isti primjer a takovo nešto ne postoji niti smij postojati u hsp,u

Avatar Vlasic
Vlasic
16:12 18.02.2013.

HSP-as samostalno ostaje ispod praga jednako kao i HSP, sve ostalo su bajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije