Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popovača

Tragičan kraj potrage: Vatrogasci iz kanala izvukli vozilo i tijelo vozača (53)

Sletio autom u kanal i poginuo
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/4
26.12.2017.
u 22:04

Osobno vozilo sletjelo je oko 19 sati s ceste u kanal pun vode uz samu prometnicu

Iz takozvanog Obževog kanala u Stružecu pokraj Popovače vatrogasci su oko 21 sat izvukli Opel Corsu sisačkih registarskih oznaka u kojoj je bilo i tijelo vozača (53), izvijestila je policija. 

Osobno vozilo sletjelo je oko 19 sati s ceste u kanal pun vode uz samu prometnicu, nakon čega je bila pokrenuta potraga za automobilom i osobom iz vozila. 

Očevid se nastavlja, a državna cesta Sisak-Popovača otvorena je za sav promet. 

Nesreća na Jadranskoj magistrali: Vozač poginuo u sudaru dva automobila

U drugoj prometnoj nesreći, koja se oko 20 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u mjestu Sveti Petar, poginuo je 46-godišnji muškarac, piše 24sata

U sudaru dva automobila ozlijeđeno je još dvoje ljudi koji su hospitalizirani. 

Komentara 2

DU
Deleted user
20:59 26.12.2017.

Jednostavno, isplivaš iz vode, odeš se doma otrezniti i sutra prijaviš nestanak vozila koje je gle čuda netko iz dvorišta otuđio, slična ''igra''je i sa sletanjem sa vozilom zbog velike brzine sa kolnika i onda ide ''odvjetnički savjet'' da odeš nazad kojih sto metara i proliješ malo motornog ulja na kolnik, dođe policija i ti prijaviš da si proklizao a policajci u zabilješku uvedu ''da su na kolniku tragovi ulja'' i onda nastupa tvoj odvjetnik i to je to, dalje se fućka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije