Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika

Poplave u Gruziji: 7 osoba je stradalo, a na ulicama su medvjedi, vukovi, tigrovi, krokodil...

Poplave u Gruziji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.06.2015.
u 11:34

Prema dosadašnjim informacijama sedam osoba je poginulo, a među njima je i troje zaposlenika ZOO-a.

Vukovi, medvjedi, tigrovi, lavovi i nilski konji šeću ulicama glavnog grada Gruzije nakon što su strahovite poplave uzrokovane snažnom kišom uništile zoološki vrt. 

Prema dosadašnjim informacijama sedam osoba je poginulo, a među njima je i troje zaposlenika ZOO-a.

Stanovnici gruzijskog glavnog grada Tbilisija su u panici, a vlasti su izdale upozorenje da svi ostanu u svojim kućama zbog desetaka divljih životinja koji lutaju ulicama grada u potrazi za hranom, javlja Mirror.

Među odbjeglim životinjama je i šest tigrova, šest lavova i osam medvjeda, a ukupno je pobjeglo više od 30 životinja. Na ulici je uočen i krokodil.

"Deseci obitelji ostalo je bez krova nad glavom, a ima i žrtava, izjavio je novinarima zamjenik gradonačelnika Tbilisija Irakly Lekvinadze dodajući da prve procjene govore o štetama koje se kreću oko deset milijuna dolara.

Predsjednik Giorgi Margvelashvili izrazio je sućut obiteljima stradalih i obećao brzu pomoć u obnovi.

>>Godina dana od najveće poplave u novijoj hrvatskoj povijesti

 

Komentara 6

ST
strsljen2013
12:00 14.06.2015.

Nakon kiše i poplava dolazi pomoć pa krediti. Iza kredita dolazi osvješćivanje ljudi i demokracija a onda blackwater i poznati scenario.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
23:47 14.06.2015.

Prilika za lovca Putina.

RA
ranko75
19:19 14.06.2015.

Onaj nilski,pardon, vodeni konju izgleda vrlo zamisljen. O cemu li misli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije