Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop u Dalmaciji
Povratak na članak

Zastrašujuće! Pogledajte epsku poplavu u Ninu snimljenu iz zraka

Koliki su razmjeri poplave u Ninu najbolje pokazuje snimka iz zraka objavljena na Facebook stranici Croliday.

Komentari 10

Avatar istina007
istina007
00:42 12.09.2017.

Hvala bogu nema ljudske žrtve. Gde je bio jaka kiša u suši a gde je bio za vreme požara ???. Ja dam mađarica iz Vojvodine i jako mi je bio žao za sve što je ove godine pogodio vaše primorje.. Nikad pre toliko požara a sad i poplava. U Podgoru sela blizu Makarske kad je udario požar srce mi je zaboleo jel u detinjstvi sam tamo provela uvek dve nedelje i idem tamo i dalhe od 2008. Molila sam se bogu za moje drage prijatelje. Ko je odgovoran teeba nači i kazniti debeo bez obzira koja je nacija

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
09:16 12.09.2017.

Lopovski mentalitet nastao na paroli: Idi u skolu da ne radis!. Kad toj paroli dodate misao vodilju snadji se druze jasno je kud se ide. Ne moze mafija uredjivati drzavu pa bila ona zelena u poljoprivredi na poticajima ili korupciji i otimanju tudjeg industrijskog pogona.

VL
DU
Deleted user
07:50 12.09.2017.

Eto, bio sam i prije 32 godine kada je, mada sad i jače, nevrijeme, gdje je i 30-tak metara od obale bio gejzir 15 m u zrak iz mora!? Tada je stradala jedna curica, na potezu od Borika do Pinije! Strašno onda, sada gore nego prije 32 godine! Pa stvarno što se to dešava s klimom? Što si zaradio od turizma? Ništa! Prvo gori, sada potapa?

VL
M3
Miške 3
08:53 13.09.2017.

Ne može vjerovati, nada se, trebalo bi, bla , bla, bla.

VL
DU
Deleted user
21:01 12.09.2017.

za sve je kriv Cerar....kaže... neka pišaju u more svi koji nisu čisti slovenci i pogle šta urade srbi i bosanci

VL
TO
tonkica
08:54 12.09.2017.

Nema kvalitetne infrastrukture i ne radi se na tome, a bome se niti ne planira. Rijeka je svako malo "potopljena", zapravo to je tamo postalo toliko normalno da nitko ne reagira, pa nitko ne mrda prstom da se zastiti grad, odn. imovina. Di ce te probleme rjesavati gradska uprava u jednom Zadru koji niti ne trza na problem ilegalnog otpada (jbg. nemrem si pomoci, kao zadrani su najvece rvatine, klali bi srbe i pedere, no ljubav iskazuju bacanjem wc skoljki i sofa iza prvog grma pored magistrale). Nin se ne bi bi smio siriti ( i okolica)tj. se ne bi ni smjeli izgradivati, em je tlo pjeskovito i maltene mocvarno (u Zukvama i Vrsima previse kuca ima problema sa vlagom). Zadar ima jednu i po postenu prometnicu...zapravo cijela drzava nam je sj*ebana. Bas pricam sa svojima, u Zg-u tijekom Yuge nekoliko puta godisnje su cistili sahtove, danas mi se ne mozemo sjetiti kada je to zadnji put cistoca napravila. Mislim da su nam od rata sahtovi zatrpani smecem i zemljom.

VL
RE
Rex
09:30 12.09.2017.

Eeee moji dalmatinci........bozja ruka radi....niste naucili 7 glavnih grijeha,a svi se vas ticu......šta ste jamili jamili ste......srbi bi rekli "lezilebarosi"

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:23 12.09.2017.

Vidili jeste, snimili jeste, a sad svi na njuškalo, ono pod hitno.

VL
RA
Rahel
06:32 12.09.2017.

Trebate li zajam? banka vam je zanijekala zajam, mi smo ovdje kako bismo vam pomogli financijski, kako biste dobili vaš trenutačni zajam bilo kojeg iznosa na bilo kojem odredištu. Vaša sreća je naš prioritet. dajemo sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija molimo da nas kontaktirate putem e-pošte (rahelcohranloan@gmail.com)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.